Zabava

PROMO

DJ MATE KOKIĆ

LIVE STREAM: Party na vrhu nebodera uz zalazak sunca

Uključujemo se u jedinstvenu glazbenu video razglednicu uz DJ-a Matu Kokića za pultom na vrhu zadarskog nebodera.

Uključujemo se u jedinstvenu glazbenu video razglednicu uz DJ-a Matu Kokića za pultom na vrhu zadarskog nebodera.

Poznati zadarski DJ za vas je pripremio specijalan deep house glazbeni mix u filmskom žanru.

- Glazba će biti svojevrsna vizualizacija predivnih kadrova kojih ćemo u Zadru u vrijeme zalaska sunca snimiti pomoću drona. Kao za pravi izlazak pripremite čašu najdražeg pića, uključite se u prijenos uživo i uživajte u svojim domovima, poziva DJ Mate Kokić koji se nada kako će širenjem dobre glazbe ljudima diljem Hrvatske olakšati subotnji boravak u domovima u doba korone.

Ovaj pionir u prijenosu DJ streaminga u Hrvatskoj, koji je prvi put premijerno održan 11. studenoga 2016. godine iz jednog zadarskog restorana, već mjesecima razvija ideju o promociji hrvatskih gradova kroz dobru glazbu. U tom duhu u suradnji s 057 medijima nastao je projekt „DREAM CROATIA From ZADAR" čiji je cilj putem glazbe promovirati ljepote Zadra kao destinacije i zalaska sunca po kojem je poznat diljem svijeta. Upravo zbog predivnog pogleda na Poluotok koji se s njega pruža, za lokaciju nastupa odabran je 13-katni neboder u Velebitskoj ulici.

DJ Mix s vrha nebodera snimaju dvije kamere i dron u produkciji tvrtke Photo Studio 82 iz Šibenika, a direktni prijenos možete pratiti u nastavku, preko Facebook profila 057info i na valovima Radija 057.

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA