Zadar

SPORNO MJESTO RAVNATELJA ŽUPANIJSKE UPRAVE ZA CESTE

Longin imenovao Dilbera umjesto Laštre u Upravno vijeće

Župan Božidar Longin imenovao je Željka Dilbera za predsjednik Upravnog vijeća Županijske uprave za ceste umjesto pročelnika Krešimira Laštre.

ZADAR - Župan Božidar Longin imenovao je Željka Dilbera za predsjednika Upravnog vijeća Županijske uprave za ceste umjesto pročelnika Krešimira Laštre.

Obojica su članovi Upravnog vijeća ŽUC-a, a do rotacije je došlo nakon sjednice Upravnog vijeća čije je održavanje prošlog petka bojkotiralo troje članova Upravnog vijeća. Cijeli taj cirkus radi se zbog ravnateljskog mjesta. Na prošloj sjednici Upravnog vijeća trebala se donijeti odluka o raspisivanju natječaja za ravnatelja. Laštro nije, kako je najavio, sazvao novu sjednicu jer je nakon toga razriješen pa će je sazvati novi predsjednik Dilber. Sve ostalo bit će kupovanje vremena jer Mili Fabijanu istječe jednogodišnji mandat vršitelja dužnosti ravnatelja. A kako je on prije dvije godine trebao otići u mirovinu to ovaj put mora i napraviti. Naravno da će Upravno vijeće za vršitelja dužnosti imenovati zamjenika ravnatelja Branka Kutiju.

Zbog njega je mjesto predsjednika Upravnog vijeća napustio Željko Lončar pa je razriješen Laštro, a nema sumnje da će Dilber, ujedno HDZ-ov županijski vijećnik, odraditi stvar u smjeru jedinog mogućeg kadrovskog rješenja na čelu ŽUC-a koji raspolaže s 43 milijuna kuna godišnje.

PRIKAŽI KOMENTARE (15)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA