Zadar

NEDOVRŠEN POSAO

Malo zamazali (oči) zid igrališta uoči izbora

Stanari bloka zgrada u Ulici A. Starčević bili su iznenađeni intervencijom komunalaca u prostoru nakon tolikih godina tijekom kojih su neki od onih koji su obitavali na igralištu dali svoj pečat urbanoj (ne)kulturi.

ZADAR- Stanari bloka zgrada u Ulici A. Starčević bili su iznenađeni intervencijom  komunalaca u prostoru nakon tolikih godina tijekom kojih su neki od onih koji su obitavali na igralištu dali svoj pečat urbanoj (ne)kulturi.

Premazan je  ogradni zida na kojem je bio jedna od brojnih navijačkih poruka na račun Mamića. Ostao je, međutim, dio zapuštenog zida na kojem se izlizala šahovnica. Premazana su tri išarana objekta na kojima nije trebalo dugo čekati pečat nekad davne identifikacija s kvartom američkih crnaca i kulture od strane pripadnika nekih novih generacija.

Vanjski dio zida ostao je ruglo prema ulici, a mogao je postati izvrsna podloga za prava grafite kao što se to radi u nekim drugim gradovima.

Tako su gradski komunalci malo zamazali oči stanarima uoči izbora za Mjesne odbore. E sad: je li to radi roditelja djece koja se, na svu sreću u velikom broju igraju u tom dvorištu. Ili zbog pogleda kojeg će imati turisti zbog kojih se uređuju do nedavno zapušteni poslovni prostori te zgrade.
Bilo bi pošteno da komunalci Grada Zadra i dovrše započet posao na uređenju igrališta u MO Stanovi bez obzira na rezultate izbora. Osobito, jer su trebali dati bar još jednu ruku.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA