Zadar

SPRIJEČENA PRODAJA NA ZADARSKOM NARKO TRŽIŠTU

Maloljetni Zadranin u Zagrebu nabavio 822 grama marihuane

Na dan velike zapljene heroina, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU zadarske pronašli su i 822 grama marihuane kod 17-godišnjaka sa zadarskog područja.

Na dan velike zapljene heroina, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU zadarske u kasnim večernjim satima pronašli su i 822 grama marihuane kod 17-godišnjaka sa zadarskog područja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je prijavljeni maloljetnik drogu nabavio na zagrebačkom području s ciljem preprodaje na zadarskom narko tržištu. Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu za mladež u Zadru podnesena kaznena prijava poradi počinjenja kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

- Dovršeno kriminalističko istraživanje nastavak je niza uspješnih i složenih kriminalističkih istraživanja iz domene zlouporabe droga na području Policijske uprave zadarske. Operativni rad i aktivnost policije na samom početku ove godine rezultirali su velikom zapljenom heroina 12. ožujka, a u ovom periodu obrađeno je već više od 20 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, poručio je šef Službe krim policije Bore Mršić na konferenciji za medije na kojoj je prikazana i zapljenjena droga.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA