SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1711666800 AND gallery_id = 9439File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1711666800, '9439', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Massimo priredio dvosatni koncert u svom drugom domu - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

FOTOGALERIJA IZ ARSENALA

Massimo priredio dvosatni koncert u svom drugom domu

U gradu kojeg naziva drugim domom nastupio je sinoć Massimo, pjevač koji je nebrojeno puta zadužio hrvatsku glazbenu scenu.

U gradu kojeg naziva drugim domom nastupio je sinoć Massimo, pjevač koji je nebrojeno puta zadužio hrvatsku glazbenu scenu.

U popunjenom Arsenalu Massimo se na početku koncerta zahvalio svima koji su kupili kartu za njegov koncert. "Situacija u zemlji je takva da moram biti ponizan", istaknuo je pjevač koji je zadarskoj publici sa svojim talentiranim bendom pripredio dvosatni koncert ispunjen hitovima iz njegove dugogodišnje glazbene karijere. Kantautor originalnog glasa u Zadru je predstavio i svoj aktualni "Sada" koji je izišao u svibnju prošle godine za 35. godišnjicu glazbenog rada Massima.

Na koncertu je bio i naš fotograf Marko Dimić koji vam kroz fotogaleriju prenosi atmosferu iz Arsenala.

 

Koncert Massimo Savića u Arsenalu
Foto: 057info (Marko Dimić)
PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA