Kultura

U POVODU VALENTINOVA

Matica hrvatska u akciji "Srcem i knjigom za život"

Ove je godine, u povodu dana zaljubljenih, Ogranak Matice hrvatske u Zadru odlučio slaviti pravu ljubav organizacijom humanitarne akcije na Dan Valentinova pod nazivom „Srcem i knjigom za život".

Ove je godine, u povodu dana zaljubljenih, Ogranak Matice hrvatske u Zadru odlučio slaviti pravu ljubav organizacijom humanitarne akcije na Dan Valentinova pod nazivom „Srcem i knjigom za život" čija će prikupljena sredstva biti donirana Ligi protiv raka u Zadru. 

Humanitarna akcija će se održati 14. veljače u dvorani Ogranka Matice hrvatske u Zadru u razdoblju od 10:00 do 16:00 sati. Posjetite nas, kupite neku od naših knjiga po promotivnoj cijeni, a uz kupljenu knjigu dobivate ružu koju doniraju Nasadi d. o. o, savršen poklon za voljenu osobu i duhovno obogaćenje spoznajom da ste nekome pomogli u teškoj borbi protiv bolesti.

- U našem nimalo idiličnom svijetu surove stvarnosti, u kojem su i zaljubljenost i ljubav snažno komercijalizirani, postoje ljudi kojima je itekako potreba naša pozornost, vrijeme, nesebičnost i potpora, poručuju iz Matice.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA