Sport

JUSUP NAJAVIO UTAKMICU KK ZADAR U BARU

Mavra spreman za nastup, a igrači će na e-mail dobiti zadatke za Mornara

Nakon pobjede u domaćem prvenstvu, momčad Danijela Jusupa još jutros otputovala je u Crnu Goru na dvoboj protiv Mornara.

Nakon pobjede u domaćem prvenstvu, momčad Danijela Jusupa još jutros otputovala je u Crnu Goru na dvoboj protiv Mornara.
Crnogorska momčad, nakon odigranih šest kola u sklopu ABA lige, na učinku je od tri pobjede i isto toliko poraza.
U sutrašnjoj utakmici prve minute za seniore Zadra zabilježiti će domaći igrač, Dominik Mavra, kojeg je profesionalna karijera prvih nekoliko godina odvela nekim drugim putevima.

Nakon utakmice s Hermes Analiticom, u kojoj je Jusup iskoristio priliku i uigrao momčad pred važan susret u Baru, trener KK Zadar najavio je utakmicu.

"Nemamo puno vremena za pripremu. Igrači će na mail dobiti zadatke koje trebaju ispoštovati. Nositelji se nisu pretjerano potrošili pa bismo mogli imati nešto svježine. Nemamo pravo ni na kakvu kalkulaciju i rezervu. Moramo ući najbolje što možemo, a vidjet ćemo što će nam to donijeti." - istaknuo je Jusup.

Obzirom kako Zadar mora početi pobjeđivati u regionalnoj ligi, okupljene novinare zanimalo je trenerovo razmišljanje i mogu li njegovi igrači obrnuti situaciju na tablici ABA lige.

"U ABA ligi uvijek moramo nastojati biti na maksimumu. Teško mi je reći kakve su nam šanse, ali mislim da ako dobro odigramo i ako se neke stvari poklope mi možemo dobiti ne samo Mornara... Uvijek idem s nadom i vjerom da se nešto može napraviti, izjavio je Jusup.

Ivan Siriščević prema njegovim riječima teško da će moći nastupiti u utakmici protiv Mornara.

"Trn u peti je nezgodna povreda. Želja je tu, no medicinska struka govori da bi nas nova ozljeda mogla vratiti dosta unatrag. On će s nama putovati, no odluka će na koncu biti na medicinskoj službi."

Branič Zadra, Jan Palokaj optimističan je uoči novog ispita koje je ispred momčadi.

"Ne možemo puno pričati, jer nismo puno napravili, ali sigurno da idemo po pobjedu. Mornar je individualno dobra momčad, ali timski šteka. Tu vidimo svoju šansu, mišljenja je Palokoj.

Utakmica je zakazana za nedjelju u sportskoj dvorani "Topolica" s početkom u 18 sati.

Prijenos uživo može se pratiti na kanalima Arena Sport TV-a.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA