Sport

OPORAVAK NAKON HITNE OPERACUE U ŠVICARSKOJ

Mihovil Fantela ozlijeđen na treningu, neće s bratom Šimom braniti titulu svjetskih prvaka

Aktualni svjetski prvaci, braća Šime i Mihovil Fantela neće početkom prosinca u Novom Zelandu braniti taj primat u jedriličarskoj klasi 49er jer se mlađi Mihovil, na žalost, teško ozlijedio.

Aktualni svjetski prvaci, braća Šime i Mihovil Fantela, neće početkom prosinca u Novom Zelandu braniti taj primat u jedriličarskoj klasi 49er jer se mlađi Mihovil, nažalost, teško ozlijedio.

- Miho je zajedno s još jednim jedriličarom pao (na hvatište kormila jedrilice) pri jednom manevru na prvom službenom treningu nacionalne reprezentacije na Ženevskom jezeru. Ispostavilo se da je dobio tešku ozljedu slezene zbog čega je hitno operiran. Operacija je prošla dobro i Miho se oporavlja da bi za koji dan mogao doći u Zadar gdje će, prema preporuci liječnika, biti na rehabilitaciji dva mjeseca. Iduće godine nastavljamo olimpijski ciklus priprema za Olimpijske igre u Tokyu za koji smo prošle godine na Svjetskom prvenstvu izborili plasman, službena je potvrda informacije koju smo dobili od oca i trenera Ede Fantele.

Čekalo se da Miho bude stabilan za objavu vijesti nakon hitne operacije u petak navečer.

Stariji brat Šime Fantela kapetan je nacije koja je pozvana na Svjetski kup nacija  2021. godine. On tog dana još nije stigao na prvi trening na kojem je mlađi brat ozlijeđen. Ali sad su svi najbolji hrvatski jedriličari uz Mihu koji se nalazi u jednoj od švicarskih bolnica.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA