Zadar

DOLAZE EU SREDSTVA

Ministrica Žalac u Benkovcu potpisuje milijunske ugovore

Riječ je o ugovorima u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Priprema dokumentacije i izgradnja kapaciteta za provedbu Intervencijskih planova malih gradova na ratom pogođenim područjima"

U Maloj vijećnici Gradske uprave Grada Benkovca ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i gradonačelnik Grada Benkovca Tomislav Bulić sutra će potpisati Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava.

Riječ je o ugovorima u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Priprema dokumentacije i izgradnja kapaciteta za provedbu Intervencijskih planova malih gradova na ratom pogođenim područjima", kojim će se između ostalog unaprijediti infrastruktura strae jezgre i benkovačkog sajma.

Istovremeno, ugovore s ministricom Žalac potpisat će i ravnatelj Zavičajnog muzeja Benković, Marin Ćurković za ugovor „Priprema projektne dokumentacije za projekt Revitalizacija i uređenje Zavičajnog muzeja Benkovac" te direktor Vodovoda i odvodnje d.o.o. Benkovac Hrvoje Bura za ugovor „Vodovodne mreže u službi razvoja".

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA