Zadar

ZAŠTO JE SLUČAJ OSTAO NEDOVRŠEN?

Mladić koji je izazvao incident u Velom Ižu pobjegao je pred policijom čak iz bolnice

Zadarska policija nije dovršila obradu incidenta u Velom Ižu koji se dogodio prije 10 dana jer je glavni protagonost na svoju ruku napustio bolnicu.

ZADAR- Zadarska policija nije dovršila obradu incidenta u Velom Ižu koji se dogodio prije 10 dana jer je glavni protagonost na svoju ruku napustio bolnicu.

Radi se o 22-godišnjaku naših korijena, državljaninu Republike Austrije koji je bio u gostima u Velom Ižu. On je bježeći pred policijom pao s oluka kuće na koju se penjao, te je prebačen u bolnicu s težim ozljedama. Primljen je na traumatologiju u nedjelju ujutro (11. kolovoza), a u utorak je na svoju ruku, u 15 sati potpisao da izlazi iz bolnice. Kada je u nju ušao, izmjereno mu je skoro tri promila alkohola. To objašnjava njegovo ponašanje u Velom Ižu, kada je provocirao i fizički se sukobio s domaćinima. Policija je podnijela prekršajnu prijavu za naročito drsko ponašanje protiv 54-godišnjaka iz Velog Iža. On je nasilnog gosta zadržao bocom u glavu, a zbog te ozljede 22-godišnjaka su odveli u mjesnu ambulantu. Iz nje je pobjegao kroz prozor kada je čuo da je stigla policija, a zatim se strmoglavio s jedne kuće.

Iako je ostao nekažnjen jer je policiji pobjegao i treći put, u PU zadarskoj tvrde kako oni imaju svoje mehzanizme kojim će ga i u Austriji pravda sustići. Ostaje i otvoreno pitanje jesu li iz Bolnice stigli obavijestiti policiju da im je osumnjičeni za narušavanja javnog reda i mira otišao prije nego ga je policija ispitala.

Kada je dežurstvo PU zadarske izvijestilo javnost o noćnoj tučnjavi u Velom Ižu, rečeno je i kako je 24-godišnjak iz tog otočkog mjesta zadobio lakše ozlijede.

PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA