Zadar

NAKON POLUOTOKA KRIZA U JOŠ JEDNOM ODBORU

MO Jazine I bez novog vodstva - Boris Marin i Emlijo Krstić suzdržani na glasovanju

Na prvoj sjednici Marin i Krstić na glasovanju su bili suzdržani, pa nitko od predloženih kandidata nije dobio potrebnu natpolovičnu većinu

Nakon Mjesnog odbora Poluotok u još jednom Vijeću došlo je do problema oko konstituiranja i izbora predsjednika. U Mjesnom odboru Jazine I tri je mjesta dobila lista HDZ-a s partnerima (Ivana Jakovac, Marin Vrsaljko i Jere Zurak), a po dva Zadarski blok (Sandi Špaleta i Vladimir Zarić) te nezavisna lista Borisa Marina (Boris Marin i Emilijo Krstić).

Na prvoj sjednici Marin i Krstić na glasovanju su bili suzdržani, pa nitko od predloženih kandidata nije dobio potrebnu natpolovičnu većinu. Kao i u slučaju Poluotoka, sazvat će se još dvije sjednice, a ako ne dođe do konstituiranja Odbora slijede novi izbori.

Danas je konstituiran i posljednji mjesni odbor koji dva navedena još nije imao predsjednika. Nezavisnog Marina Pijacu, koji je sa svojom listom osvojio četiri mandata, podržali su i Mijo Džaja (NHR) i Tomislav Zelić (Zadarski blok), pa je HDZ s tri mandata ostao u manjini.

PRIKAŽI KOMENTARE (22)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA