Sport

INTERVIEW FRANCE FOOTBALLU

Modrić: Da nisam nogometaš, bio bih uspješan u košarci

Rođen sam u Zadru, gradu koji živi za košarku. Veliki košarkaši izašli su iz KK Zadar, kao što su Krešimir Ćosić ili Pino Giergia

Novinari France Footballa pričali su s Lukom Modrićem nekoliko dana uoči dodjele Zlatne lopte. U intervjuu koji je potrajao 53 minute Luka im je otkrio neke dosad nepoznate detalje iz svojeg privatnog života i bogate profesionalne nogometne karijere, prenosi Večernji list.

Jedno od pitanja odnosilo se na činjenicu da ga Hajduk, kao ni Arsen Wenger u Arsenalu, nisu htjeli. Je li ga to natjeralo da posumnja u sebe?

- Ne, nikada. Ali s 18, kad sam počeo karijeru, nisam zamišljao da ću dosegnuti takvu razinu, iako sam sanjao da ću dogurati daleko, igrati u velikim klubovima. Hajduk me nije htio iz raznih razloga, a što se tiče Wengerova odbijanja, doživio sam ga kao još jednu prepreku za prevladavanje. Kao želju da pokažem svim tim ljudima da su pogriješili.

Modrić smatra da bi osim u nogometu mogao biti uspješan u još jednom sportu.

- U košarci, bez sumnje, čak i unatoč svojoj visini. Mogao sam biti dobar razigravač. Rođen sam u Zadru, gradu koji živi za košarku. Veliki košarkaši izašli su iz KK Zadar, kao što su Krešimir Ćosić ili Pino Giergia. Često igram košarku. U trening-kampu u Valdebebasu imamo košarkaško igralište u kojemu se natječem u šutiranju sa svojim suigračima. U kojemu ja uvijek pobjeđujem. Jer, nakon Dražena Petrovića, ja sam u tome najbolji (nasmijao se).

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA