Zabava

PROMO

LUDO DOBAR PROGRAM OTVORENJA OPERE

Možete ući i bez rezervacije, ali dođite na vrijeme

Glazbeni program će povodom otvorenja biti miks žanrova koje Opera inače pušta - house, tech house, pop, dance, hip-hop i trap. Kasnije će biti tematski partiji koji se već najavljuju na Facebooku.

Opera klub u Zadru svečano otvara svoja vrata ovu petak i subotu, a dok se pripremaju zadnje sitnice, teško ćete uspjeti proviriti kroz vrata ne bi li prije svih vidjeli kako to izgleda. Tek tu i tamo se pojavi neki Instagram story vlasnika i tima, a u kojima se naslućuje da je interijer potpuno izmijenjen i renoviran u odnosu na ono kako je izgledao prije.

"Bilo je puno posla s usklađivanjem prostora i zvuka, budući da je savršeno funkcioniranje zvučnika prioritet broj jedan", kaže jedan od vlasnika Pjerino Bebić, dodajući kako se do zadnjeg trenutka provjeravaju svaka žarulja i svjetlo.

Instaliran je i poseban video wall koji će, baš kao u Operi u Zagrebu, stvarati vrhunsku atmosferu. Ovako nešto, hvale se iz kluba, još niste vidjeli u Zadru, a mi jedva čekamo petak u 23 sata da pustimo prve goste da uđu.

Club manager Ivan Rendulić potvrdio je da će dio otvorenja biti i egzotične plesačice. Napominje da se uobičajeno ulaz rezervira u slučaju da želite stol ili separe, a ostali mogu svoje ulaznice kupiti na ulazu u klub za 30 kuna.

"Mnogi su mislili da moraju obavezno rezervirati mjesto da bi ušli, no zapravo rezervacije prihvaćamo za stolove i separee, a ostalima karte prodajemo na ulazu. No, zbog velikog interesa pozivamo sve da dođu na vrijeme, jer ipak klub ima određeni kapacitet da bi svima i dalje bilo ugodno", napominje Rendulić.

Glazbeni program će povodom otvorenja biti miks žanrova koje Opera inače pušta - house, tech house, pop, dance, hip-hop i trap. Kasnije će se održavati tematski partiji koji se već najavljuju na Facebooku.

Za informacije o eventima i rezervacije stolova, možete se javiti na kontakte: +385 91 339 3393 ili [email protected].

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA