Sport

PROBLEMI U KK

Mršić zbog korone u izolaciji, Perinčić vodi Zadar

Prema preporukama epidemiologa, Zadar će iduće dvije utakmice igrati pred publikom.

Trener KK Zadar Veljko Mršić neće povesti svoju momčad u pokušaj dolaska do prve abaligaške pobjede. Zadar večeras u 18 sati igra s Krkom, a hrvatski je izbornik završio u izolaciji, javlja Sportnet.

Naime, on je bio u bliskom kontaktu s osobom koja je pozitivna na koronavirus i zato mu je propisana samoizolacija.

Sreća u nesreći za KK Zadar je ta da slučaj s kojim je Mršić bio u kontaktu nije iz kluba i ostatak pogona je zdrav te bi svi trebali nastupiti protiv Krke, osim novopridošlog Chinanua Onuakua, koji je tek stigao u subotu i nije spreman.

Mršić je trenutno zdrav i ne pokazuje simptome te je izolacija samo mjera opreza. Zadrane će tako u svojoj prvoj samostalnoj trenerskoj utakmici na klupi matičnog kluba povesti rođeni Zadranin i prvi Mršićev pomoćnik Ivan Perinčić.

Prema preporukama epidemiologa, Zadar će iduće dvije utakmice igrati pred publikom s maskama. Za danas u 18 sati najavljena je utakmica protiv Krke, a u utorak u 19 sati zakazan je susret sa Škrljevom. Ulaz će biti dozvoljen samo za one koji imaju godišnju ulaznicu za sezonu 2020/2021. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Višnjika (radno vrijeme: pon - pet 10h do 18h, sub 10h do 13h).

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA