Zadar

REKORD U AKCIJI STOŽERA

Na cijepljenju 193 mještana Ugljana i Pašmana

Iz Stožera civilne zaštite pohvalili su se rekordnim danom cijepljenih mještana oba otoka.

Iz Stožera civilne zaštite pohvalili su se rekordnim danom cijepljenih mještana oba otoka.

Otvaranje otočnog punkta za cijepljenje protiv Covid-a 19, u Kalima, na otoku Ugljanu, pokazalo se potrebnim i odličnim rješenjem. Rezultat kvalitetne i koordinirane organizacije Stožera civilne zaštite općine Kali, Zavoda za javno zdravstvo Zadarske županije, Zavoda za hitnu medicinu u Kalima i liječničkih timova obiteljske medicine s otoka Ugljana i Pašmana, je 640 cijepljenih u protekle četiri subote. Najveći broj zabilježen je danas, u subotu, 4.prosinca, kad se cijepljenju odazvalo 193 mještana Ugljana i Pašmana.

Velik odaziv potvrđuje da su stanovnici otoka Ugljana i Pašmana zadovoljni otvaranjem ovog otočnog punkta, što su nam kroz razgovore i sami potvrdili, posebno oni starije životne dobi, osobe s invaliditetom, te osobe s komorbiditetima, kojima je na ovaj način olakšan put do cjepiva, kako ne bi morali ići na neki od cijepnih punktova u Zadar ili Biograd. Među cijepljenjima, velik je broj i mladih, kao i novocijepljenih, koji su na punkt u Kalima stigli po prvu dozu cjepiva.

Cijepljenje protiv Covida 19 nastavlja se i iduće subote u Područnoj školi u Kalima, od 10 do 13 sati,  najavio je načelnik Stožera civilne zaštite općine Kali, Frank Mišlov.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA