Zadar

MILIJUNSKI POSAO ZA POSTAVLJANJE BALONA

Na jesen bi se trebala "napuhati" priča o Zadru kao teniskom centru

Nakon ljeta Zadar će biti prvi u Hrvatskoj koji će imati natkrivene betonske terene jer će teniski centar na Višnjiku dobiti balon.


Nakon ljeta Zadar će biti prvi u Hrvatskoj koji će imati natkrivene betonske terene jer će teniski centar na Višnjiku dobiti balon.

Uz uvjet da javna nabava protekne bez žalbenog roka za sto radnih dana predviđena je nabava i montaža sportskog balona za teniske terene na Višnjiku.
Procjena vrijednosti tog posla je 862 tisuće kuna bez PDV-a.

Nositelj javne nabave je Grad Zadar jer je jedino on mogao aplicirati na natječaj Ministarstva turizma i sporta na kojem se za nabavku teniskog balona dobilo 325 tisuća kuna. Ostatak te investicije financirat će SC Višnjik, doznajemo od direktora Denisa Karlovića.

On podsjeća na to kako su u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom osmisli tu priču prema kojoj bi Zadar bio njihov glavni teniski centar, odnosno mjesto priprema za najveće svjetske turnire koje se upravo rade na betonskoj podlozi. Za gradnju tri betonska terena, SC Višnjik je od tada Središnjeg ureda za sport dobio pola milijuna kuna.

Balon bi napuhao tu priču do toga da teniski centar Višnjik postane poželjno mjesto za pripreme i za teniske turnire nakon položenih ispita u organizaciji Davis cupa i Adria turnira Novaka Đokovića, koji je uvjereni smo, napravio najveću reklamu za zadarski teniski centar.

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA