Zadar

DOBRE VIJESTI ZA KUPCE

Na natječaj stigle prihvatljive ponude, POS-ovi stanovi u Biogradu ipak će biti dovršeni

Lavčević Zadar d.o.o. ponudio je da će započete zgrade dovršiti za 11,28 milijuna kuna bez PDV-a

Priča o gradnji POS-ovih stanova u Biogradu na kraju bi ipak mogla dobiti sretan kraj - nakon više neuspješnih pokušaja da se dovrši projekt zastao kada je preminuo vlasnik izvođača radova, Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je novi krug natječaja, na koji se javilo pet ponuđača, od kojih jedan unutar procijenjene vrijednosti radova.

Lavčević Zadar d.o.o. ponudio je da će započete zgrade dovršiti za 11,28 milijuna kuna bez PDV-a, oko 300 tisuća kuna manje od procjene (11,57 milijuna). Ponude od oko 12,5 milijuna kuna istaknuli su Tekston gradnja iz Zagreba i M-P-Beton iz Solina, Minigradnja iz Vodica ponudila se za 14 milijuna kuna, dok je Palace iz Zagreba procijenio da se zgrade mogu dovršiti za 15,8 milijuna kuna, što bi s PDV-om iznosilo blizu 20 milijuna kuna.

Rok za podnošenje žalbi na samo otvaranje ponuda je 10 dana, nakon čega će APN odabrati najpovoljnijeg ponuđača. Stanari koji su već uzeli kredite za stanove bi u najboljem slučaju u njih mogli useliti 2022. godine.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA