Zadar

PROMETNE NESREĆE NA ZADARSKIM CESTAMA

Na Putu Bokanjca stradao motorist, na Putu Pudarice pješak

Tijekom protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima su tri osobe teže ozlijeđene, izvijestili su iz policije.

Tijekom protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima su tri osobe teže ozlijeđene, javljaju iz policije.

Jedna prometna nesreća odnosi se na sudar automobila i motocikla u Ulici bana Josipa Jelačića, o kojem smo već izvijestili. Mladić se i nakon noći, nažalost, i dalje nalazi u životnoj opasnosti.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 9:10 sati na Putu Pudarice. Prema informacijama iz PU zadarske, 29-godišnji vozač osobnog automobila (ZD) je uslijed neprilagođene brzine udario u 76-godišnjaka koji je prelazio cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza. S teškim tjelesnim ozljedama pješak je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje se nalazi na liječenju. Nasreću, nije životno ugrožen.

U 18:15 sati na zadarskim ulicama dogodila se nova teška prometna nesreća. Prilikom skretanja s Puta Bokanjca u Ulicu Vjekoslava Ficherta 30-godišnji motociklist je udario u zaustavljeni motocikl na kojem se nalazio 59-godišnjak. Obojica su s motociklima pala na kolinik, prilikom čega je teško ozlijeđen 30-godišnjak. On je zadobio i optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće. Policija je prekršajno prijavila i drugog motociklista jer je utvrđeno kako taj 59-godišnjak nikad nije položio vozački ispit. 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA