SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1711580400 AND gallery_id = 9353File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1711580400, '9353', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Na regati Latinsko idro jedrilo i 7 posada djece - Vijest - 057info - Zadar

Sport

MEĐUNARODNA REGATA

Na regati Latinsko idro jedrilo i 7 posada djece

U nedjelju, 29. rujna 2019. godine u Murteru na Staroj rivi u organizaciji murterske udruge Latinsko idro održana je međunarodna regata tradicionalnih drvenih brodova s latinskim jedrom, 22. Latinsko idro.

Uz  Staru rivu u Murteru je u organizaciji murterske udruge Latinsko idro održana međunarodna regata tradicionalnih drvenih brodova s latinskim jedrom, 22. Latinsko idro.

Ova regata je promocija nekadašnjeg načina života i običaja. Održava se na blagdan sv. Mihovila kada Murterani kao odlični domaćini ugošćavaju svoje drage prijatelje od Istre i Kvarnera do Hvara i Komiže.

Bio je užitak mnoštvu Murterana i njihovih gostiju u sunčano nedjeljno popodne promatrati kaiće, gajete i leute dok jedre uz lagani vjetar. Regata je već prenesena na najmlađe koji su napunili i sami jedrili na sedam brodova.

 

Latinsko idro jedrilo se za sv. Mihovila u Murteru
Foto: Dubravka Pajk
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA