Zadar

OBUDKCIJA U SUBOTU U SPLITU

Na tijelu Veronike Pecolaj nema vidljivih tragova nasilne smrti

Sinoć u 22:13 sati policija je zaprimila dojavu da je 26-godišnjakinji pozlilo u stanu u Obrovcu.

NOVO Obdukcija tijela Veronike Pecolaj bit će napravljena u subotu u splitskoj bolnici.

Policija je obavila očevid u stanu u kojem je sinoć preminula, a sutrašnji rezultati obdukcije trebali bi rasvijetliti okolnosti tog tragičnog događaja. Bez njih ne mogu se isključiti elementi kaznenog djela.

No, kako neslužbeno doznajemo, na tijelu nisu pronađeni vidljivi tragovi nasilne smrti.

RANIJE Sinoć u 22:13 sati policija je zaprimila dojavu da je 26-godišnjakinji pozlilo u stanu na Obali hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu. Na teren su odmah upućeni djelatnici Hitne medicinske službe, no mladoj ženskoj osobi nije bilo spasa.

Riječ je o Veroniki Pecolaj, nekvalificiranoj medicinskoj sestri koja je radila kod dr. Gorana Jusupa. Oboje su bili akteri velike afere u Domu zdravlja Zadarske županije, a kako neslužbeno doznajemo, u stanu se u trenutku konstatiranja smrti nalazio upravo Jusup. Policiju je pak nazvala jedna osoba koja se nalazila u blizini, a koju ju je on zatražio pomoć. U javnosti se kao uzrok smrti spominje gušenje hranom, no obdukcija se tek treba provesti.

- Slijede očevid i obdukcija kojima će se utvrditi uzrok smrti 26-godišnjakinje i sve okolnosti događaja, službena je informacija iz Policijske uprave zadarske.

Više informacija bit će poznato nakon policijskog očevida.

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA