Zadar

MALO ZA RADOST TRIBA...

Načelnik Stankovaca svečano otvara javnu rasvjetu?

Početak svečanosti je u 18 sati ispred kuće Zdravka Savića, a iza toga u 18.15 zajedničko druženje u župnoj dvorani u Banjevcima

Nakon škola, vrtića, vatrogasnih domova, općinskih zgrada, načelnici općina počeli su svečano otvarati i nešto manje zahtjevne infrastrukturne projekte. Tako će se u Općini Stankovci, u Banjevcima (naselje Brdine) sutra svečano otvoriti novoizgrađena rasvjeta, a načelnik Željko Baradić pozvao je mještane da se odazovu tom činu.

Početak svečanosti je u 18 sati ispred kuće Zdravka Savića, a iza toga u 18.15 zajedničko druženje u župnoj dvorani u Banjevcima, stoji na pozivu izvješenom na oglasnim mjestima.

"Prvo osvjetljenje ulice električnom rasvjetom bilo je 1879. u Newcastleu, dok je Šibenik prvi grad u svijetu koji je osvijetljen rasvjetom na izmjeničnu struju, bilo je to 1895. godine.Sve Vas koji ne znate kako izgleda električna rasvijeta, načelnik poziva na svečano otvaranje u Banjevcima 3.2.2018. godine", prokomentirali su na društvenim mrežama iz Liste mladih Općine Stankovci.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA