Kultura

NAJAVA IZLOŽBE KINESKOG PORCULANA

Najveća reklama ikad postavljena u Zadru promijenila vizuru MAS-a

Kao jednom u nizu partnera u obilježavanju manifestacije Hrvatsko-kineska godina kulture i turizma, Muzeju antičkog stakla (MAS) u Zadru pripala je čast ugostiti izložbu "Putovanje porculana Putom svile - Izložba kulture kineskog porculana" iz Muzeja kineske keramike u Jingdezhenu

Kao jednom u nizu partnera u obilježavanju manifestacije Hrvatsko-kineska godina kulture i turizma, Muzeju antičkog stakla (MAS) u Zadru pripala je čast ugostiti izložbu "Putovanje porculana Putom svile - Izložba kulture kineskog porculana" iz Muzeja kineske keramike u Jingdezhenu.

Izložba se otvara 11. listopada u Muzeju antičkog stakla u Zadru i traje do 1. prosinca. Tako je objavljeno na Facebook stranici MAS-a, a kako je najavljeno na staklenoj dogradnji muzeja na Muraju, vidjeli smo danas nakon što ju je zalijepilo iz Adria reklame.

Muzej antičkog stakla prvi put se tako reklamira i mijenja vizuru fasade koja mnogima "kopa oči" kao ružna nadogradnja.

Postavljanje i držanje te reklame, MAS mora platiti Gradu Zadru, što nam je rekao komunalni redar kojeg smo zatekli na terenu. Za veliku izložbu je i veliko reklamiranje - ipak su u pitanju Kinezi. A njihova veličina zaslužila je i najveću reklamu koja je za jednu izložbu ikad postavljena u Zadru.

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA