Zadar

PO PRIJAVI ŽUPANA LONGINA

Nakon pretresa Pupić Bakrač odveden u policijsku postaju

Nakon pretresa kuće županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač odveden je u policijsku postaju na Voštarnici, a predstavnicima medija obratio se njegov stranački kolega Ante Rubeša.

NOVO Nakon pretresa kuće u Ulici Josipa Kosora županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač odveden je u policijsku postaju na Voštarnici, a predstavnicima medija obratio se njegov stranački kolega Ante Rubeša i otkrio detalje privođenja.

Prilikom provjere novosti u 12:30 sati u PU zadarskoj su nam rekli kako je istraga još uvijek u tijeku, te da će po njezinom završetku o svemu obavijestiti javnost. Informacije o privođenju svog kolege čekaju i u Akciji mladih iz koje najavljuju kako će ispred sjedišta zadarske policije na Voštarnici održati konferenciju za medije.

RANIJE U tijeku je pretres kuće županijskog vijećnika izabranog s liste Akcije mladih, Marka Pupića Bakrača zbog navodnih prijetnji na društvenim mrežama koje je uputio Božidaru Longinu, zadarskom županu, javljaju jutros iz Akcije Mladih.

U PU zadarskoj potvrdili su nam informaciju o ranojutarnjoj akciji.

- Policija u suradnji s državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv osobne slobode, rekla nam je glasnogovornica Ivana Grbin.

Iz Akcije Mladih najavljuju kako će po završetku pretresa održati konferenciju za medije.

Podsjetimo, Longin i Pupić Bakrač već su završili na sudu zbog klevete.

PRIKAŽI KOMENTARE (14)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA