Zabava

NOVA VIZIJA ZA GRADSKI PROSTOR

Nakon tri godine Posh Pub zatvara svoja vrata

Prostor veličine 208 metara, bivši restoran „Basket", koji je iseljen sudskim putem, prvi se put daje na javni natječaj. Namjena ostaje ista, pripremanje i usluživanje hrane i pića, istaknuo je pročelnik Rajko Jurin na Kolegiju gradonačelnika.

Nakon gotovo tri godine rada ugostiteljski objekt Posh Pub zatvara svoja vrata. 

Tvrtka Toranj poznatog građevinskog poduzetnika Tomislava Škare ovaj je gradski prostor u Jazinama iznajmila na licitaciji 2016. godine s iznosom od 10,20 €/m2. Prostor veličine 208 m2, u kojem je nekad radio restoran Basket, tada je prvi put dan na natječaj. Osim prostora ubrzo su dobili i posebne uvjete Konzervatorskog odjela za uređenje terase objekta. Sudeći po objavi na službenom Facebook profilu kluba, vlasnici će ostati isti, ali imaju novu viziju za prostor na početku Obale kralja Tomislava. 

Prenosimo u cijelosti njihov oproštajni tekst pod naslovom "Čiča miča gotova je priča":

Poštovani gosti, došlo je vrijeme da se oprostimo od Posh Puba i ispratimo ga u povijest zadarske ugostiteljske scene. U subotu 23. veljače organiziramo naš veliki oproštajni party.

Proveli smo gotovo 3 godine u predivnom i nezaboravnom druženju koje je postalo simbolom najbolje zabave u gradu. Hvala vam od srca te se nadamo da smo ispunili barem dio Vaših očekivanja. Možda nismo uvijek uspjeli biti na visini zadatka, ali smo se trudili i pokušavali da se naši gosti osjećaju posebno.

Hvala i na svim kritikama, kao i na pohvalama jer bez njih ne bi uspjeli održati ovu priču toliko dugo i prepoznati greške koje su se događale i koje su nažalost sastavni dio posla, kao i života. Moramo se zahvaliti i svim izvođačima koji su bili uvijek spremni na sve i činili nezaobilazni dio najbolje zabave u gradu.

Ne smijemo zaboraviti i sve naše djelatnike, bez kojih ne bi ovo bilo moguće.
Hvala i svim poslovnim partnerima na suradnji kao i na ukazanom povjerenju.

Ovo nije zbogom, nego doviđenja. Vidimo se ubrzo u istom prostoru, ali drukčijem konceptu, s nekim novim idejama i vizijama. Više o tome uskoro.

 

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA