Zadar

STAVIO MANDAT U MIROVANJE

Nakon Turističkog Dražen Grgurović napušta i Gradsko vijeće

Sastav Gradskog vijeća u četvrtak će doživjeti dvije izmjene. Osim najavljene rotacije u Akciji mladih u sklopu koje će mandat vijećnice zamrznuti Marjana Botić, mirovanje je zatražio i potpredsjednik Gradskog vijeća dr. Dražen Grgurović.

Sastav Gradskog vijeća u četvrtak će doživjeti dvije izmjene. Osim najavljene rotacije u Akciji mladih u sklopu koje će mandat vijećnice zamrznuti Marjana Botić, mirovanje je zatražio i potpredsjednik Gradskog vijeća dr. Dražen Grgurović. 

Grgurović je nadavno otišao i iz Turističkog vijeća u kojem je na mjestu predsjednika mijenjao gradonačelnika Branka Dukića. Dogodilo se to tijekom izbora novog direktora Turističke zajednice koji je izazvao negativne reakcije javnosti.  

Zahtjev za stavljanje mandata u mirovanje Grgurović je podnio u ponedjeljak. Dan kasnije Gradski odbor HDZ-a je, sukladno Sporazumu o političkoj suradnji između HDZ-a, HSP AS-a, HSU-a, HRAST-a i NARODNE STRANKE - REFORMISTI, Mandatnom povjerenstvu dostavio obavijest o imenovanju Antonije Erslan kao njegove zamjene u Gradskom vijeću.

PRIKAŽI KOMENTARE (16)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA