Zadar

PRIVEDENI U AUTU UZ ZADARSKU RIVU

Nakon uhićenja dvojice policija zaprimila prijeteći poziv

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 38 godina, koje se sumnjiči za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 38 godina, kojih su ponedjeljak oko 13 sati ubrzo nakon dojave zatekli u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru, gdje su u pogon pokušavali staviti tuđe vozilo marke Ssang Yong (VU).

Obojica su odmah privedena u prostorije policije, gdje je nad istima provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako su kroz prozor ušli u parkirano vozilo, provalili bravu vozila te isto pokušali staviti u pogon.

Dok je trajalo kriminalističko istraživanje, u večernjim satima istog dana zaprimljena je prijetnja jedne ženske osobe prema policiji. Provedenim daljnjim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Odjela organiziranog kriminaliteta, utvrđeno je kako iza prijetećih riječi stoji 67-godišnjakinja koju se sumnjiči da je u ponedjeljak u 18,27 sati putem mobilnog telefona uputila prijetnju prema policiji. Kako neslužbeno doznajemo, ona je članica obitelji jedne od dvojice počinitelja, te je policiji prijetila da će "letjeti u zrak".

Protiv 67-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog prijetnje, dok je protiv obojice 38-godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari u pokušaju.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA