Biznis

NA TRGU P. ZORANIĆA

Naši mali gušti od četvrtka umjesto za Advent

Naši mali gušti, sajam kojeg priređuje Županijska gospodarske komora 14. godinu za redom, priređuje se u novom terminu i na novoj- staroj lokaciji

ZADAR- Naši mali gušti, sajam kojeg priređuje Županijska gospodarske komora 14. godinu za redom, priređuje se u novom terminu i na novoj- staroj lokaciji. Lani je za izlagače baš bio nezgodan broj 13. jer su se smrzavali na Forumu, bili slabo posjećeni i nisu puno prodali.
To su najlošije ocjene koje smo dobili od naših izlagača. Stoga smo odlučili Naše male gušte prirediti ovaj tjedam, nadovezati ga na postsezonske događaje i biti na Trgu Petra Zoranića, pojasnio je direktor Županijske gospodarske komore Denis Ikić.
Naši mali gušti održavaju se od 17. do 19. listopada kada i novi festival mesa na pijaci te najveći nautički sajm Biograd Boat Show.
Šatore je našto manji pa će u njemu biti 35 izlagača od kojih je 22 s područja Zadarske županije. Za mnoge od njih to je prvi izlazak na tržište, suočavanje s konkurencijom, zbog čega je za Naše male gušte veliko zanimanje, istaknuo je Ikić, navodeći da je u proteklih 13 godina bilo 930 izlagača od kojih je 337 onih koji su bili prvi put.
U sklopu Naših malih gušta, koje čvrsto podupire Zadarske županija, priredit će se šest stručnih radionica u kojima će sudjelovati i učenici završnih razreda Poljoprivredene škole Stanko Ožanić. Oni će u četvrtak prirediti medeni doručka, a s medenom pitom će se dan ranije natjecati u Ttuheljskim toplicama pa će, kako je istaknula ravanteljica Jelena Gulan, na medenom doručku znati je li se jede nagrađena pita.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA