SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 10307File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '10307', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Nastavljaju se radovi na uređenju plaže u Diklu prekinuti na zahtjev mještana - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

GRADILIŠTE PREMA DOGOVORU

Nastavljaju se radovi na uređenju plaže u Diklu prekinuti na zahtjev mještana

Kao što su i najavili iz Odjela za graditeljstvo, radovi prekinuti na uređenju plaže u Diklu, nastavljaju se jučerašnjim danom - 15. rujna.

Kao što su i najavili iz Odjela za graditeljstvo, radovi prekinuti na uređenju plaže u Diklu, nastavljaju se jučerašnjim danom - 15. rujna. Da je turistička sezona potrajala, prema dogovoru bi to bilo 1. listopada, podsjetila je predsjednica MO Diklo, Martina Matešić.

Jučer su postavljene oznake gradilišta na pomorskom dobru.

Projekt uređenja prve faze plaže sa sunčalištem u Diklu prekinut je početkom ljeta na traženje mještana tog dijela Dikla. Tijekom sezone, iako nedovršeno uređenje, pokazalo se da se mještanima i njihovim gostima svidio novi standard kupališta.

On će biti dovršen tijekom idućih mjeseci kada će zadarska firma Sub Mission provesti projekt arhitekta Bogdana Marova za ugovorenih 3.2 milijuna kuna s PDV-om.

Diklo je turistička zona Zadra s najdužim obalnim i kupališnim pojasom kojeg smo jučer oslikali u fotogaleriji.

Bablje ljeto u Diklu
Foto: 057info (Krešimir Sorić)
PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA