Zadar

KOMENTAR PLENKOVIĆA

Neće Raspudić valjda zaplakati, riječ je o licemjerju

Premijer Andrej Plenković komentirao je danas u Zadru prepucavanje na relaciji Nina Raspudića, novog kandidata Mosta, te predsjednika sabora Gordana Jandrokovića, koje je jučer bilo tema dana.
Premijer Andrej Plenković komentirao je danas u Zadru prepucavanje na relaciji Nina Raspudića, novog kandidata Mosta, te predsjednika sabora Gordana Jandrokovića.

Raspudić je u emisiji Nedjeljom u 2 obznanio da ulazi u politiku i da će loviti Jandrokovića, koji mu je odgovorio na Facebooku "Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece... s istom ženom", aludirajući na to da Raspudić ima djecu iz različitih brakova.

- Nisam ja primijetio da je taj gospodin, dok je bio u poziciji van politike i kritike, štedio bilo koga u politici, pa pretpostavljam da neće valjda prvi dan zaplakati ako dobije odgovor. Pročitajte što je pisao o Jandrokoviću i meni, pa kad to na miru vidite, onda ćete znati o čemu govorim. Riječ je o licemjerstvu i to je bit Jandrokovićeve poruke, istaknuo je Plenković na novinarski upit u Zadru.

PRIKAŽI KOMENTARE (22)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA