Zadar

INTERVENCIJA VATROGASACA IZA BANJA

Nevrijeme oborilo granu bora na kafić na plaži, nema ozlijeđenih

U jučerašnjem nevremenu, koju je Zadarsku županiju zahvatilo u vremenu od 8.15 do 10.45 sati, dogodilo se više prometnih nesreća i klizanja terena.

U jučerašnjem nevremenu, koju je Zadarsku županiju zahvatilo u vremenu od 8.15 do 10.45 sati, dogodilo se više prometnih nesreća i klizanja terena. Došlo je i do prevrtanja jednog kamiona kod mjesta Zrmanja, pa je promet na D1 između Gračaca i Knina bio u prekidu. Dijelovi grada Zadra i okolnih mjesta povremeno su ostajali bez električne energije, a stvorile su se i velike gužve i zastoji u prometu u gradu Zadru.

Među onima koji su stradali od polomljenih stabala je ugostiteljski objekt na plaži Iza banja u Sv. Filipu i Jakovu. Kako javljaju tamošnji vatrogasci, DVD Sveti Filip i Jakov organizirao je uklanjanje velike grane koje je pričinila materijalnu štetu, ali srećom nije nikoga ozlijedila.

Uz članove DVD-a Šimu Banića, Damira Majicu, Stjepana Marka Batura, Nikolu Zrilića, Nikolu Perkovića i Joška Majicu ispomoć su pružali komunalni pogon s kombinirkom (Jure Mikulić) te korpa iz Bošane.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA