Zadar

ZA KUPNJU ZGRADE ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO

Nitko još nije pokazao interes za zgradu na Kolovarama - oglas 10 dana prije roka

Deset dana prije službenog otvaranja ponuda za prodaju zgrade Zavoda za javno zdravstvo (ZZJZ), danas je u Jutarnjem listu ponovno izašao oglas da se prodaje nekretnina na Kolovarama.

ZADAR- Deset dana prije službenog otvaranja ponuda za prodaju zgrade Zavoda za javno zdravstvo (ZZJZ), danas je u Jutarnjem listu  treći put izašao plaćeni oglas za nekretninu na Kolovarama. Nitko do sada nije pokazao interes pa smo htjeli podsjetiti javnost, kazao je na naš upit ravnatelja ZZJZ, Zoran Škrgatić

Iz te je zgrade prošle jeseni iselila služba Zavoda koja je uselila u Polikliniku s posebnim ulazom. Novac od prodaje zgrade, zvane poliklinika na Kolovarama, trebao bi se uložiti u preseljenje i opremanje Poliklinike prema davno potpisanom ugovoru sa Županijom koja je osnivač Bolnice i ZZJZ.

Zgrada s dvorištem, ukupne površine 1090 metara četvornih prodaje se po početnoj cijeni od 26.4 milijuna kuna. Nova je namjena kamenog zdanja na plaži Kolovare turistička – hotel.
Iako je rok natječaja bio 60 dana, ravnatelj Škrgatić ne nalazi ništa sporno da potencijalnim kandidatima, današnjom objavom oglasa ostavi rok od 10 dana da se odluče i spreme ponudu. Ako se nitko ne javi, bit će drugi krug natječaj. O tome će odlučiti Povjerenstvo, rekao je Škrgatić, informirajući nas kako je na njegovom čelu Tatjana Pijaca, vršiteljica dužnosti šefice financija u Zavodu za javno zdravstvo. Nju bi, po uputi Škrgatića, trebali pitati, hoće li se u drugom ili možda trećem krugu spustiti početna cijena nekretnine.

O tome bi, iz dosadašnje prakse, odluku trebalo donijeti Upravno vijeće ZZJZ. Na čelu tog vijeća je dr. Željko Čulina, ravnatelj Bolnice. Predsjednik Upravnog vijeća bolnice je dr. Zoran Škrgatić.  

 

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA