SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 9766File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '9766', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Nova gradonačelnica Rita Ora izložila program, Dukić se nada da zna što radi - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

MAŠKARE PREUZELE KLJUČEVE GRADA

Nova gradonačelnica Rita Ora izložila program, Dukić se nada da zna što radi

Maškare su danas preuzele ključeve grada, a nova gradonačelnica Zadra Rita Ora je sa svojom svitom na balkonu gradske uprave izložila program

Maškare su danas preuzele ključeve grada, a nova gradonačelnica Zadra Rita Ora je sa svojom svitom na balkonu gradske uprave izložila program.

- Preseljenje ureda gradonačelnika u hotel Kolovare, Brexit Zadra iz ABA lige, uvođenje kružnih tokova oko svih šankova u gradu, preseljenje Supernove na Trg Gospe Loretske u Arbanasima i najvažnije, koncert Rite Ore pet puta u Zadru te u Brguljama, Turnju i Sikovu... Završno, Rita Ora će se kandidirati za direktoricu gradske turističke zajednice.

- Nema korona virusa ovdje, odgovorio joj je gradonačelnik na odlasku, pa je zatražio da skine masku.

- Dajem vam ključeve i nadam se da znate što radite, rekao je gradonačelnik Branko Dukić.

Čim je nova gradonačelnica preuzela vlast, počeo je padati pljusak koji je simbolički najavio kakva će nepogoda pogoditi grad!

 

Maškare preuzele ključeve grada
Foto: 057info (Saša Čuka)
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA