Zadar

KAD ĆE IZ GRADA RIJEŠITI ISTI PROBLEM UZ BEDEME

Novi brački kamen potamnio od asfalta - ŽLU će očistiti šetnicu u Jazinama

Potamnio je brački kamen prije ljeta postavljen na pločniku uz Ulicu kralja Tomislava u Jazinama te Liburnsku obalu u sklopu obnove tih državnih cesta koju financiraju Hrvatske ceste.

ZADAR -. Potamnio je brački kamen prije ljeta postavljen na pločniku uz Ulicu kralja Tomislava u Jazinama te Liburnsku obalu u sklopu obnove tih državnih cesta koju financiraju Hrvatske ceste.

U Jadrankamenu, koji je bio podizvođač, kazali su kako je to zbog svježeg asfalta čije su sitne čestice zalijepile se na kamen, a kiša je to dodatno rastopila. Ravnatelj Županijske lučke uprave Davor Škibola, koji je odmah dao postaviti i kamene stupiće uz šetnicu uređenog obalnog zida,kako bi spriječio parkiranje vozila, naručio je čišćenje kamena.

Nakon 12. listopada kameni nogostup zabijelit će kao što se još uvijek bijele zaštitni stupići, najavio je ravnatelj Županijske lučke uprave.

to se još uvijek bijele zaštitni stupići, najavio je ravnatelj Županijske lučke uprave.
Na potezu je i gradska uprava. Kamen na nogostupu uz zaštićene bedeme još je u gorem stanju. Nadležni iz gradske uprave postavili su prije četiri, pet mjeseci kao privremenu zaštitu od vozila razdvajajuće limene ograde, tzv. New Jersey. To je ulaz na Gradsku tržnicu ostao je nedovršen dio nogostupa koji će se valjda urediti kada se postavi trajna, primjerena ograda.
Zašto se isti problem u Županijskoj lučkoj upravi brže rješava nego li u gradskoj upravi?

PRIKAŽI KOMENTARE (12)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA