Biznis

PRED 2.000 IZLAGAČA

Novi izgled D-Marin Borik na sajmu u Düsseldorfu

D-Marin Borik će ovu sezonu dočekati s novim, moderno uređenim prostorima i sadržajima uključujući recepciju, sanitarne čvorove, caffe bar i bazen

 D-Marin grupa sudjelovat će na vodećem međunarodnom sajmu nautike, brodica i vodenih sportova Boot Düsseldorf, koji se ove godine održava od 19. do 27. siječnja u Düsseldorfu. Riječ je o specijaliziranom sajmu na kojemu svoje proizvode i usluge predstavlja otprilike 2.000 izlagača iz 68 država svijeta, a na ovogodišnje izdanje organizatori očekuju dolazak gotovo 250.000 posjetitelja.

Kroz organizaciju brojnih nautičkih događanja, D-Marin naglašava važnost nautike kao sastavnog dijela ukupne hrvatske turističke ponude. Tako će svi posjetitelji ovog najvećeg sajma nautike u Europi moći iz prve ruke saznati sve o novostima u marinama u sklopu D-Marin grupe, poput promjena u boutique marini D-Marin Borik, koja će ovu sezonu dočekati s novim, moderno uređenim prostorima i sadržajima uključujući recepciju, sanitarne čvorove, caffe bar i bazen. Zanimljivo je istaknuti i da svi koji imaju godišnji ugovor s D-Marin marinama, u periodu od 1. svibnja do 31. prosinca 2019. godine, mogu tjedan dana besplatno boraviti u bilo kojoj drugoj D-Marin marini.

D-Marin grupa upravlja s 11 jedinstvenih marina u Jonskom, Egejskom i Jadranskom moru čime je postala najveći međunarodni lanac marina u Istočnom Mediteranu. U Turskoj su to D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim, D-Marin Göcek; u Hrvatskoj D-Marin Mandalina, D-Marin Dalmacija i D-Marin Borik, te u Grčkoj Gouvia, Lefkas, Zea i Flisvos te Portonovi marina u Crnoj Gori.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA