Zabava

SAMO ME LJUBI

Novi spot grupe Forum u maniri 20-ih godina prošlog stoljeća

Spot u maniri 20-ih godina prošlog stoljeća režirao je Igor Goić.

Nakon vrlo uspješnog nastupa na ovogodišnjoj Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, na kojoj su osvojili nagradu za najbolju interpretaciju, zadarska grupa Forum ovih je dana objavila spot za pjesmu "Samo me ljubi". Glazbu i aranžman pjesme "Samo me ljubi" napisao je Neno Belan koji je uz Pjera Mirića i Riječanku Andreu Paškvan, novu članicu grupe Forum, i koautor teksta. Spot u maniri 20-ih godina prošlog stoljeća režirao je Igor Goić.

Grupa Forum već je 30 godina sinonim za vrhunsku glazbu, gala partije i dobru zabavu. Godinama su poznati po tri vokala koja pjevaju pjesme, a nakon što se godinama postava neznatno mijenjala sada ju uz nezamjenjive Davora Pekotu i Rikarda Perkovića čine spomenuta Andrea Paškvan, Hrvoje Perić na bubnjevima, Boris Ivanov na basu, Klaudio Krizman na gitari, Vedran Supičić na klavijaturama te Ivan Županović kao vokal

Forum je zahvalio Siniši Paviću na ustupanju svog oldtimera za potrebe snimanja spota kao i svim glumicima koji su u njemu sudjelovali.

FORUM - SAMO ME LJUBI (OFFICIAL VIDEO)

© 2018 CROATIA RECORDS Glazba: Neno Belan Tekst: Pjero Mirić / Andrea Paškvan / Neno Belan Aranžman: Neno Belan Grupa Forum izvela je ovu pjesmu na XXI. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, a za njihovu izvedbu stručni žiri im je dodijelio nagradu za najbolju interpretaciju.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA