SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1714082400 AND gallery_id = 9663File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1714082400, '9663', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Od Labirinta u Gumi do Wonderlanda u Ledani - evo kako se zabavljalo u klubovima - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

FOTOGALERIJA DOČEKA U CENTRU GRADA

Od Labirinta u Gumi do Wonderlanda u Ledani - evo kako se zabavljalo u klubovima

Kako bi zabilježio atmosferu najluđe noći u godini, naš fotograf Marko Dimić je nakon dočeka na otvorenom obišao klubove i kafiće u centru Zadra.
Kako bi zabilježio atmosferu najluđe noći u godini, naš fotograf Marko Dimić je nakon dočeka na otvorenom obišao klubove i kafiće u centru Zadra.

Za svoj prvi organizirani doček Guma bar je za posjetitelje pripremio labirint - zabavu na tri nivoa uz Denisa Ostrogonca, Phat Phillieja i Four Little Birds iz Šibenika. Tradicionalno dobra atmosfera bila je i u Varoši gdje su Kult i Dišpet, koji svojim programom godinama obogaćuju noćnu ponudu u Zadru, za novogodišnji provod zadužili DJ Angela i NON STOP bend. Dva DJ-a dočekala su one željne zabave u Svarogu, dok je susjedna Ledana posjetitelje odvela u Wonderland. Uz dva DJ-a i goste performere Zadrani su uz pjesmu, ples i zdravicu dočekali novu 2020. godinu.

 

Doček Nove godine u zadarskim klubovima
Foto: 057info (Marko Dimić)
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA