Zadar

POLICIJA UPOZORAVA NA VEĆ VIĐENIO OBRAZAC

Od naivne starice zatražili vode za piće pa joj ukrali novac iz kuće

S obzirom da se radi o slilčnim okolnostima kao nedavno u Smokoviću, iz policije upozoravaju mještane da u sličnim situacijama obrate posebnu pozornost

U subotu predvečer u Galovcu, u dvorište kod 84-godišnjakinje došle su nepoznate osobe, koje su od starice zatražile vodu za piće. Dok je ona otišla po vodu, iz kuće su joj otuđili nekoliko tisuća kuna. S obzirom da se radi o slilčnim okolnostima kao nedavno u Smokoviću, iz policije upozoravaju mještane da u sličnim situacijama obrate posebnu pozornost, te u slučaju pomoći nepoznatim osobama čuvaju svoju imovinu.

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske evidentirano je ukupno 12 krađa, od koje su tri kategorizirane kao teške. U subotu tijekom dana u ulici Ive Senjanina u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 50-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i zlatninu. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 14. do 16. kolovoza u ulici Franje Krežme u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kamenoklesarsku radnju u vlasništvu 41-godišnjaka, odakle je otuđio razni alat i akumulatore. Materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 14. do 16. kolovoza u ulici 84. gardijske bojne Termiti u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA