Zadar

ZADARSKA ŽUPANIJA

Odgođene potpore za promicanje Domovinskog rata i antifašizma

Odluka je donesena zbog neplaniranih troškova u proračunu izazvanih epidemijom koronavirusa

S obzirom na trenutačnu situaciju epidemije širenja bolesti COVID-19 uzrokovanu virusom SARS-CoV-2, župan Božidar Longin donio je Odluku kojom se odgađa donošenje Odluke o odobravanju potpora za programe i projekte.

Ovom Odlukom odgađa se donošenje Odluke kojom se odobravaju potpore za programe i projekte udruga pristiglih na Javni poziv za prijavu programa i projekta udruga za dodjelu financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava Proračuna Zadarske županije za 2020. godinu na poziciji Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade-područje promicanja vrijednosti Domovinskog rata i antifašističke borbe te promicanja vrijednosti građanskih inicijativa, Ustavom zajamčenih ljudskih prava i temeljnih sloboda.

Ova Odluka je donesena zbog neplaniranih troškova u proračunu izazvanih epidemijom koronavirusa poput nabave zaštitne opreme te mjerama štednje. Podsjećamo da su se i prije donošenja ove Odluke brojne braniteljske udruge unaprijed odrekle sredstava iz ovog natječaja u svrhu pomoći zdravstvenim ustanovama.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA