Zadar

U POLIČNIKU

Održana osnivačka skupština NHR-a Zadarske županije

U subotu, 22. lipnja godine s početkom u 11.00 u općinskoj vijećnici u Poličniku održana je osnivačka skupština NHR-a Zadarske županije.

U subotu, 22. lipnja godine s početkom u 11.00 u općinskoj vijećnici u Poličniku održana je osnivačka skupština NHR-a (Neovisnih za Hrvatsku) Zadarske županije. Skupštini su nazočili delegati iz 12 općinskih organizacija te delegati gradskih organizacija gradova Pag, Biograd, Benkovac i Zadar.

Skupu je nazočila i predsjednica stranke gđa. Bruna Esih koja se prisutnima obratila s nekoliko prigodih riječi. Dosadašnji koordinator stranke Vladimir Kovačević iznio je podatke o radu koordinacije, a nakon toga pristupilo se izboru stranačkih tijela. 

Za predsjednika podružnice izabran je gospodin Dalibor Barešić iz Draga, za zamjenika predsjednika gospodin Dario Perković iz Ljupča, za tajnika gospodin Stipe Bjeliš iz Zadra, a za rizničara gđa. Božica Nimac iz Lišana Ostrovičkih. Još su izabrani i članovi Izvršnog te Nadzornog odbora.

U svom pozdravnom govoru novi predsjednik zahvalio se dosadašnjem koordinatoru na trudu i angažmanu oko podizanja općinskih organizacija i pozvao na zajedništvo kao nužan preduvjet daljnjeg političkog djelovanja.

PRIKAŽI KOMENTARE (10)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA