Zadar

DANAS POČINJU RADOVI UZ REGULACIJU PROMETA

Odvodnja sanira jednu od crnih točki na kojima za velikih kiša poplavljuje cesta

Nakon sanacije Vruljice, gdje se nakupljanje oborinskih voda zaustavilo nakon rekonstrukcije i ugradnje poprečne rešetke u Ulici Ivana Mažuranića, očekuje se da će ovi radovi sanirati i poznate vodene čepove na križanju ispod zgrada na TIZ-u

Odvodnja Zadar danas će početi sa sanacijom sustava odvodnje na Branimirovoj obali, na spoju s Ulicom bana Josipa Jelačića, sjeverno od Veslačkog doma. Iako se predviđa zatvaranje spoja navedenih ulica, direktor Odvodnje Grgo Peronja kaže kako to neće značajnije utjecati na promet, jer se on uglavnom odvija Ulicom bana Josipa Jelačića. Spoj prema mostu bit će zatvoren.

- Jednom novom cijevi napravit ćemo bypass za oborinske vode koje su pristizale na ovo područje, kako bi se one pri većem dotoku brže odvodile, kaže Peronja.

Nakon sanacije Vruljice, gdje se nakupljanje oborinskih voda zaustavilo nakon rekonstrukcije i ugradnje poprečne rešetke u Ulici Ivana Mažuranića, očekuje se da će ovi radovi sanirati i poznate vodene čepove na križanju ispod zgrada na TIZ-u.

Iz Odvodnje mole prolaznike i sudionike u prometu da za vrijeme izvođenja radova poštuju znakove privremene regulacije prometa. Radovi na sanaciji trebali bi trajati tri dana.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA