Zadar

NAZVALI SMO DIREKTORA

Okolnosti tragedije: drveni stup se srušio dok je na njemu bio djelatnik Elektre

U tragičnom događaju koji se jutros oko 9:40 sati dogodio u mjestu Ljubač preminuo je 32-godišnji djelatnik Elektre.

NOVO Prema rezultatima očevida, kojeg su policijski službenici proveli u suradnji s inspektorom zaštite na radu, utvrđeno je kako je 32-godišnji Zadranin poginuo prilikom intervencije na drvenom stupu niskonaponske mreže.

On se pomoću opreme popeo na stup, a dok je obavljao radove, došlo je do puknuća u podnožju tog drvenog objekta uslijed čega se isti srušio, a djelatnik Elektre je zajedno s njim pao na tlo. Na mjesto događaja upućen je tim Hitne medicinske pomoći, no 32-godišnjaku nažalost nije bilo pomoći. Mrtvozornica je konstatirala smrt, a u suradnji s nadležnim tijelima naručena je obdukcija s obzirom na to da će se povući pitanje odgovornosti za tragični događaj. 

U potrazi za odgovorima nazvali smo direktora Elektre Tomislavu Dražića. 

- Tragični događaj nam se desio, teško nam je. Bio sam tamo, ali za sve upite novinara nadležna je središnjica HEP-a, rekao nam je potreseni direktor Elektre.

RANIJE U tragičnom događaju koji se jutros dogodio u mjestu Ljubač kraj Zadra preminuo je 32-godišnji djelatnik Elektre. 

Kako doznajemo, u trenutku dok se na njemu nalazio nesretni 32-godišnjak, došlo je do loma u podnožju stupa. Radnik je pao zajedno sa stupom te preminuo na licu mjesta. 

U Policijskoj upravi zadarskoj potvrdili su nam događaj navodeći kako se sve okolnosti još utvrđuju. Dojava je stigla oko 9:40 sati. 

- uskoro više informacija -

PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA