Zadar

FOTO UPOZORENJE IZ UPRAVE SPORTSKOG CENTRA

Opasnost na Višnjiku: Borovi se nadvili nad trim stazu i dječje igralište

Jaki vjetar, katkad orkanski, na mahove i olujni, u kompleksu ŠC-a Višnjik uzrok je opasnom i nezgodom ljuljanju dijela borovih stabala, posebno u šumi koja okružuje novoizgrađeno i opremljeno dječje igralište, te jednim dijelom natkriljuje i trim stazu.

Orkanski vjetar uzrok je opasnom ljuljanju dijela borovih stabala u kompleksu ŠC Višnjik, posebno u šumi koja okružuje novoizgrađeno i opremljeno dječje igralište, te jednim dijelom natkriljuje i trim stazu. 

Dio borova djelomično je podlegao snazi vjetra i opasno se nakrivio pa je nužno upozoriti - dok je vjetar snažan, moguća su kršenja većih grana i njihovo padanje po tlu! Stoga Uprava Sportskog centra Višnjik moli sve sugrađane da do daljnjeg ne prilaze u blizinu borovih stabala, posebno ne na uže područje dječjega igrališta, te da ne trče onim dijelovima trim staze koji su ugroženi odlomljenim dijelovima krošnje borovih stabala.

Na teren su već izašli pripadnici JVP Zadar i rade na uklanjanu srušenih i opasnih borovih stabala, a ŠC Višnjik će, čim se osigura nesmetana i sigurna uporaba svih sportskih, rekreacijskih i drugih sadržaja, o tomu pravodobno informirati svekoliku javnost.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA