Zadar

PRILIKA ZA GRADNJU KUĆE ILI MANJE ZGRADE

Zemunik prodaje građevinska zemljišta već od 18 eura

Cijena je ista kao na prvom natječaju - 18 eura po metru četvornom za veće parcele i 30 eura za manje

Općina Zemunik Donji raspisala je najavljeni ponovljeni natječaj za prodaju građevinskih parcela u Zemuniku Donjem i Zemuniku Gornjem. Kako smo ranije pisali, na prvi natječaj zbog kratkog vremena za prijavu i formalnih zahtjeva oko jamstava nije se prijavio veliki broj mještana, pa je općina odlučila ponoviti ga i omogućiti gradnju obiteljskih kuća ili manjih zgrada svima koji bi željeli doći živjeti ili investirati u Zemuniku.

Nekoliko parcela prodano je u prvom krugu, pa sada kupci mogu birati između sedam većih parcela u stambeno-poslovnoj zoni u Zemuniku Gornjem (površina oko 1.500 do 2.000 četvornih metara) i tri nešto manje u Zemuniku Donjem, s Stambenoj zoni "Lug" (640 - 762 m2).

Cijena je ista kao na prvom natječaju - 18 eura po metru četvornom za veće parcele i 30 eura za manje. U gradnju kuće tako je moguće krenuti sa samo 20-ak tisuća eura, a veća zemljišta moguće je dobiti već za 30 tisuća EUR.

Ponude se dostavljaju do 1. prosinca, a uvjete kupnje, cijenu i površine svih zemljišta može se pronaći na stranici Općine Zemunik.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA