Zabava

PLATFORMA ZA KINO

Otvorenje Tinela uz čarobni čaj, glazbu i Fifa 21 turnir

Platforma za Kino poziva na Otvorenje Tinela, koje će se održati u ponedjeljak, 1. ožujka s početkom u 18 sati u DKC-u Kino u Sv. Filipu i Jakovu.

Platforma za Kino poziva na Otvorenje Tinela, koje će se održati u ponedjeljak, 1. ožujka s početkom u 18 sati u DKC-u Kino u Sv. Filipu i Jakovu. 

Otvorenje će biti popraćeno s dva programa u kino: druženje uz Terezin čarobni čaj i dobru glazbu na "Čajanki u Tinelu" te "Fifa 21 turnirom" na velikom platnu u kino dvorani.

Time se obilježava početak rada Tinela u filipjanskom Kinu, koji služi kao otvoreni dnevni boravak za građane. Od 1. ožujka DKC Kino imat će svoja vrata otvorena svim posjetiteljima koji se žele družiti u Tinelu Kina, a i one koji uz programe Platforme za Kino imaju želju stvarati kulturne i umjetničke programe.

Radno vrijeme Tinela je od ponedjeljka do petka od 17.00 do 19.00 te subotom i nedjeljom od 18.00 do 21.00 sati.

Rad Tinela se odvija kroz projekt „Platforma za Kino" koji je sufinanciran sredstvima Zaklade Kultura Nova.

- Pozivamo sve ljubitelje Kina i onih željnih druženja u široj zajednici da koriste prostorije Tinela u nedavno osnovanom Društveno-kulturnom centru Kino te da daju prijedloge za ostvarenje svojih želja i ideja u zajedničkom prostoru. A i sada se već može puno toga, od društvenih igara, slušanje glazbe, bookcrossing zone i crtanja do druženja u klupskom kafiću uz šalicu čaja. Svatko može dati doprinos kulturnom životu, bilo kroz sudjelovanje u Platformi, svojim programom, donaciji čaja, knjiga, stripova, biljaka ili dolaskom u Kino, kažu Tereza Brzić i Lucija Mikas.

Program se odvija u skladu sa epidemiološkim mjerama te molimo najavu dolaska kod Tereze Brzić, na broj 095 / 527 0863 ili e-mail adresu [email protected].

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA