Zadar

DUKIĆ OBJAVIO PLAN

Ove godine na savjetovanju sedam važnih odluka

Gradonačelnik Branko Dukić objavio je ovogodišnji plan normativnih aktivnosti i savjetovanja sa zainteresiranom javnosti.

Gradonačelnik Branko Dukić objavio je ovogodišnji plan normativnih aktivnosti i savjetovanja sa zainteresiranom javnosti.

Šest savjetovanja je iz resora Upravnog odjela za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka. Prvo tromjesečno je prazno, a u drugom građani će moći uputiti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na odluke o ugostiteljskoj djelatnosti te lokacijama i uvjetima za održavanje javnih skupova i manifestacija kod kojih postoji mogućnost prekoračenja dopuštene razine buke. U planu za III. tromjesečje je odluka o obavljanju djelatnosti trgovine na malo izvan prodavaonica i djelatnosti jednostavnih ugostiteljskih usluga na zemljištu, dok će se na kraju godine raspravljati o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova za 2022. godinu kao i o visini paušalnog poreza i turističke pristojbe za kruzere (za 2023. godinu).

Upravni odjel komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša precizirao je na travanj provođenje savjetovanja o Strategiji primjene prirodnih rješenja u prilagodbi na klimatske promjene.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA