Zadar

CATAMARAN LINE

Ove godine osnovali tvrtku i dobili liniju Zadar - Pula

Brzobrodsku liniju Mali Lošinj - (Ilovik - Silba) - Zadar i obratno, koju sufinancira lokalna zajednica iduće godine održavat će brodar Catamaran line iz Splita, osnovana prošle godine s temeljenim kapitalom od 20 tisuća kuna.

ZADAR- Brzobrodsku liniju Mali Lošinj - (Ilovik - Silba) - Zadar i obratno, koju sufinancira lokalna zajednica iduće godine održavat će brodar Catamaran line iz Splita, osnovana ove godine s temeljnim kapitalom od 20 tisuća kuna.

Ta je tvrtka bila jedina na natječaju Agencije za linijski obalni prijevoz. Lani je tu liniju održavala Jadrolinija s katamaranom Novalja. Jadrolinija ostaje na liniji za Ist/Široka - (Zapuntel - Brgulje - Molat) - Zadar i obratno te u paketu linija dviju linija za Brbinj - (Božava - Zverinac - Sestrunj - Rivanj) - Zadar i obratno i za otoke Iž i Rava.
Liniju Olib - Silba - Premuda - Zadar i obratno i dalje će održavati brodar Miatrade, dok će vezu Zadar - Sali - Zaglav - (Iž Mali/Bršanj) i obratno održavati nova tvrtka G & V line Iadera na istoj adresi gdje je i G&V line. Oni su bili i jedini koji su se javili na natječaj.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA