Sport

TRENER ZADRA

Ovo je bilo rudarenje, kao da smo kliještima čupali pobjedu

FMP igra tvrdu košarku, uspjeli smo ih nadskakati i pobijediti iako smo imali dosta problema kroz tjedan

Pobijediti u utakmici s ovako niskim postotkom šuta, s brojnim sitnim ozljedama koje su nas pratile ovog tjedna, bilo je stvarno jedno rudarenje. Hvala navijačima na izvanrednoj atmosferi, bili su nam jezičac na vagi i da nije bilo njih stvarno ne znam kako bi sve završilo, iskreno je rekao trener Zadra Aramis Naglić nakon utakmice s FMP-om, koja je i bez produžetaka trajala duže od dva sata.

Sreća u nesreći bila je da je veliki broj od dosuđena 44 slobodna bacanja gostujuća momčad promašila, što je ključnim za poraz njegove momčadi naveo Vladimir Jovanović.

- Nakon 19 ili 20 promašenih slobodnih bacanja ne zaslužuješ pobijediti nigdje, a pogotovo u Zadru. Volio bih da je svugdje ovakva atmosfera, poneki upaljač i uvredu doživljavamo kao motivaciju, a igrači ako žele postati veliki moraju se nositi s ovakvom atmosferom. Vježbamo slobodna bacanja, ne vjerujem ni da se vi sjećate da je neka ekipa ovoliko slobodnih bacanja promašila, rekao je zdvojno Jovanović

Kad su mu rekli da je Osijek promašio 24, odgovorio je utješno:

"Eto, Osijek je gori od nas."

Naglić je nakon gosta iz Beograda dao širi osvrt, rekavši da je očekivao ovakvu utakmicu, u kojoj pobjeda kao da se čupa kliještima.

- FMP igra tvrdu košarku, uspjeli smo ih nadskakati i pobijediti iako smo imali dosta problema kroz tjedan. Nismo zadnja 2 dana izgledali dobro, ali eto dugo smo čekali Filipa (Kraljevića), dobro je reagirao, Ivanov je odigrao veliku utakmicu, ali na kraju je to bila momčadska pobjeda, teška i time vrjednija, rekao je Naglić.

Knowles je nastupio unatoč problemu s tetivom koljena, a nakon zadnjeg treninga na kojem je dobio udarac u kuk otpao je i Vladović. Bosticu je bilo teško igrati, kaže Naglić, jer su na njega izlazili snažni igrači, koji mu nisu dopuštali da se razmaše.

Okrećemo se Alkaru u petak, imamo dosta vremena da se oporavimo i spremni dočekamo Mornar u ABA ligi, poručio je Naglić.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA