Zabava

PREPORUKE GKZD

Ovog vikenda izaberite između ova dva uzbudljiva trilera

Knjižničari Gradske knjižnice Zadar svakog tjedna na Radiju 057 daju tjedne preporuke za nove knjige i stripove za sve ljubitelje dobrog i kvalitetnog štiva!

Knjižničari Gradske knjižnice Zadar svakog tjedna na Radiju 057 daju tjedne preporuke za nove knjige i stripove za sve ljubitelje dobrog i kvalitetnog štiva!

Izvanredno ovaj tjedna, knjižničar Antonio Milanović dao je preporuku za sva uzbudljiva trilera. 

Prvi je "Galerija mrtvih" autora Chrisa Cartera koji poznaje serijske ubojice. Robert Hubter ih hvata. U potpuno neočekivanom slijedu događaja, detektivi združuju svoje snage s FBI-em radi hvatanja ubojice čije lovno područje nema granica. To je psihopat koji obožava ono što radi jer za njega ubojstvo nije samo ubojstvo - već umjetnička forma. Dobrodošli u galeriju mrtvih!

Druga preporuka je "Žena na prozoru" A. J. Finna, roman koji se objavljuje u više od 35 zemalja. Prozvan jednim od najiščekivanijih prvijenaca desetljeća, opravdao je očekivanja zauzevši vrhove top-lista u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji... Ekranizaciju romana producirat će dobitnik Oscara Scott Rudin, a scenarij potpisuje Tracy Letts, dobitnik nagrade Pulitzer.

Nije paranoja ako se doista događa.

Prošlo je deset mjeseci otkad je Anna Fox napustila sigurnost svog doma u New Yorku. Užasnuta mogućnošću da izađe van, dane provodi u ispijanju vina, gledanju filmskih klasika, prisjećanju na sretnija vremena i... špijuniranju susjeda. Onda se u kuću preko puta nje useli obitelj Russell: majka, otac i sin tinejdžer. Savršena obitelj. Ali jedne noći Anna kroz svoj prozor vidi nešto što nije smjela. Njezin se svijet počne raspadati, a šokantne tajne izlaze na vidjelo. Samo, što se zaista dogodilo? Što je umislila? Tko je u opasnosti, a tko sve kontrolira?

U trileru koji se čita bez daha nitko - i ništa - nije onakvim kakvim se čini. Prepun obrata, moćan i potresan, Žena na prozoru sjajan je triler i istinski naklon Hitchcocku.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA