Zadar

POSJETIO TEŠKO OZLIJEĐENU PJEŠAKINJU

Pitali smo načelnika hoće li smijeniti direktora koji je pobjegao s mjesta prometne nesreće

Pitali smo načelnika hoće li smijeniti direktora načelnika Općine hoće li smijeniti direktora Komunalnog poduzeća Polača.

Nakon što je direktor Komunalnog poduzeća Polača uhićen zbog sumnje da je skrivio pa pobjegao s mjesta prometne nesreće, pitali smo općinskog načelnika Tomislava Prtenjaču što će poduzeti po pitanju njegove funkcije, odnosno hoće li ga smijeniti s čela općinske tvrtke.

- Ostao sam zatečen tom informacijom. Istraga još traje, pa vas molim da pričekamo još dan-dva da vidimo što se sve dogodilo. Neka policija radi svoj posao, rekao nam je Prtenjača dodajući kako se još nije čuo s privedenim direktorom. Kontakt s njim trenutno nije ni moguć jer se 48-godišnjak nalazi u policijskoj postaji, te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku.

Podsjetimo, policija je zasad utvrdila kako je s 1.9 promila sjeo za volan osobnog automobila Peugeot (ZD) pa udario u 47-godišnjakinju koja se propisno kretala uz rub kolnika i pored sebe gurala bicikl. Umjesto da joj pruži pomoć i pozove hitnu, on je napustio mjesto događaja. Pješakinja je zadobila prijelom noge, a ozljede su joj sanirane u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd.

- Vidio sam se gospođom koja je to doživjela. Zanimalo me kako je, htio sam provjeriti je li dobro. Najvažnije je da su svi živi, da je glava na ramenu, a drugo sve je na policiji, rekao nam je načelnik Prtenjača ne želeći iznositi više detalja o susretu s pješakinjom koja je zbog pijanog vozača Uskrsni ponedjeljak provela u bolnici.

 

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA