Zadar

FOTO: SKUP ŽO HDZ-a

Plenković na Višnjiku gdje je Kalmeta poručio: složan HDZ je nepobjediv

Danas je na Višnjiku održana proširena sjednica ŽO HDZ-a Zadarske županije na kojoj je iza zatvorenih vrata za javnosst gostovao predsjednik stranke

Danas je na Višnjiku održana proširena sjednica ŽO HDZ-a Zadarske županije na kojoj je gostovao predsjednik stranke, Andrej Plenković.

- Nema toga tranzicijskog kostura koji nam nije ispao iz ormara, no svejedno smo uspjeli ostvariti većinu svojih ciljeva - od ekonomskih postignuća preko donošenja jedinstvenog zakona o braniteljima do nikad čvršćeg, i politički i financijski, međunarodnog položaja Lijepe naše. Odgovorno upravljanje krizom s koronavirusom, u kojoj smo zaštitili zdravlje ljudi i očuvali radna mjesta, potvrdilo je snagu i sposobnost naše Vlade. Stoga 5. srpnja odvažno idemo po novi mandat. A Škoro? Dosad se pokazao kao sjajan partner SDP-a, odigravši ključnu ulogu da Milanović dospije na Pantovčak. Tu priču dva puta nećemo gledati! HDZ na ove izbore ulazi u koaliciji s građanima, svjestan svojih postignuća, s jasnim planom za sigurnu budućnost, najavio je Plenković na motivacijskom skupu stranke.

Predsjednik ŽO HDZ-a, Božidar Kalmeta ustvrdio je kako je Zadarska županija bila, jest i bit će utvrda HDZ-a.

- Jedno što HDZ-ova Vlada odlično radi, drugo što naši (grado)načelnici postižu vrlo dobre rezultate na dobrobit svojih sredina. Kada smo složni, HDZ je nepobjediv, poručio je prvi zadarski HDZ-ovac svojim stranačkim kolegama u objavi na službenom Facebook profilu stranke.

PRIKAŽI KOMENTARE (19)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA